Hazreti Fatıma Anaokulu
NARDÜZÜ MAH. İSMET İNÖNÜ 2 CAD. ARSUZ KAYMAKAMLIGI HAZRETI FATIMA ANAOKUKU BLOK NO: 3D ARSUZ / HATAY

VİZYON

Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında(bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel, özbakım) tamamlayabilmeleri için; Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, Yetişkinlerden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, Öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek, Öğrenmeyi öğretebilmek, Grup dinamiği içinde aktif katılımını teşvik etmek, Takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak, Gruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak, Kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilincini geliştirebilmek, Hayal gücünü teşvik etmek, Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanaklarını sağlamak.

MİSYON

Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü kurum olmak.

08.30-13.30

Kalorifer+klima

İl´e uzaklığı 65 Km,İlçe´ye uzaklığı 30 Km

Nardüzü İlkokulu ve Nardüzü Ortaokulu yanında Nardüzü Kent Merkezindedir.